Volg ons op Untappd en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Bier Blogs
Moon loves Food – Crying Tiger
Als je bekend met de Thaise keuken dan ken je vast wel het gerecht Crying TigerIk heb erover gekozen om ribeye te gebruiken. Dit heb ik gemarineerd in oestersaus, vissaus & bruine suikerVoor de dipsaus heb ik koriander, limoensap, bruine suiker, chilli vlokken, rode peper & sjalot gebruikt Wat mij betreft maakt Frontaal Brewing Company
Vlaamse friet met bier stoofvlees
Een frietje stoofvlees is natuurlijk heerlijk. Lekker als snelle hap of een traktatie in het weekend. En een echt Belgisch frietje stoofvlees maak je natuurlijk met een mooi donker (Belgisch) bier. Ingrediënten (voor 4 personen) 500 gram runderlappen 700 gram verse vlaamse frieten 50 gram roomboter 2 uien 2 teentjes knoflook 5 bouillon blokje (rundvlees)