Brouwerij Bliksem is een kleine ambachtelijke brouwerij gevestigd in Breda. De brouwerij is opgericht in 2013 door Maarten Scholten en Thomas Wijnen en staat bekend om zijn ongefilterde en ongepasteuriseerde bieren van hoge kwaliteit.

Brouwerij Bliksem brouwt een scala aan bieren, van klassieke Belgische stijlen tot hedendaagse IPA’s en stouts. De brouwerij gebruikt alleen de beste ingrediënten en streeft ernaar om bieren te brouwen die zowel toegankelijk als complex zijn. De brouwerij werkt nauw samen met lokale telers en producenten om de kwaliteit en duurzaamheid van hun bieren te waarborgen.

Een van de kenmerkende bieren is de Black Sabbath, een robuuste en rijke Russian Imperial Stout. Dit bier heeft al meerdere prijzen gewonnen op internationale bierwedstrijden en wordt hoog gewaardeerd door bierliefhebbers over de hele wereld. Andere populaire bieren van de brouwerij zijn onder andere de Saison de Bliksem en de Triple IPA.

Brouwerij Bliksem heeft ook een eigen proeflokaal genaamd Brouwerij Bliksem Proeflokaal. Hier kunnen bezoekers genieten van de bieren van de brouwerij en meer te weten komen over het brouwproces en de filosofie van de brouwerij. Daarnaast organiseert de brouwerij regelmatig evenementen en bierproeverijen.

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige ambachtelijke bieren met een moderne twist, dan is Brouwerij Bliksem zeker een bezoek waard. Of je nu een liefhebber bent van traditionele Belgische stijlen of juist meer houdt van avontuurlijke IPA’s, de bieren zullen zeker in de smaak vallen.

Toont alle 4 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven