Brouwerij De Blauwe IJsbeer is een ambachtelijke brouwerij gevestigd in Nijmegen, Nederland. Het is een kleine brouwerij die zich richt op het brouwen van unieke en smaakvolle bieren met hoogwaardige ingrediënten. De brouwerij is opgericht in 2014 en sindsdien hebben ze een aantal prijswinnende bieren op hun naam staan.

De brouwerij heeft een breed scala aan bieren, variërend van blonde ales en IPA’s tot stouts en porters. Elk bier heeft een eigen karakter en smaakprofiel, waardoor het een unieke ervaring biedt voor de bierliefhebber. Brouwerij De Blauwe IJsbeer gebruikt alleen de beste ingrediënten, zoals speciaal geselecteerde hopsoorten en mouten, om de hoogste kwaliteit bieren te produceren.

Naast het produceren van bieren, organiseert de brouwerij ook regelmatig proeverijen en evenementen. Dit stelt hen in staat om de bieren rechtstreeks aan hun klanten te presenteren en om feedback te krijgen op hun producten. Brouwerij De Blauwe IJsbeer is erg betrokken bij de lokale gemeenschap en werkt samen met andere bedrijven in de omgeving om de lokale economie te ondersteunen.

De website van Brouwerij De Blauwe IJsbeer biedt uitgebreide informatie over hun bieren, evenementen en locatie. Ze hebben ook een webshop waar klanten hun bieren kunnen bestellen en laten bezorgen. Daarnaast zijn ze actief op social media en posten ze regelmatig updates over hun bieren en evenementen.

Toont alle 3 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven