Brouwerij De Pimpelmeesch is een kleine, ambachtelijke brouwerij gevestigd in het Brabantse dorp Chaam. De brouwerij is opgericht door twee vrienden die een passie delen voor het brouwen van bier met hoogwaardige ingrediënten en traditionele methoden.

Bij De Pimpelmeesch worden alle bieren met de hand gebrouwen en er wordt veel aandacht besteed aan het selecteren van de beste ingrediënten. Dit resulteert in bieren van hoge kwaliteit met een unieke smaak en karakter. De brouwerij heeft een aantal vaste bieren in het assortiment, waaronder een blond bier en een tripel, maar er worden ook regelmatig seizoensgebonden bieren gebrouwen.

De Pimpelmeesch heeft een taproom waar bezoekers kunnen genieten van hun bieren in een gezellige en ontspannen sfeer. De taproom is gevestigd in een historisch pand en heeft een charmante uitstraling. Naast de bieren van De Pimpelmeesch worden er ook andere ambachtelijke bieren geserveerd.

Hoewel het een kleine brouwerij is, heeft het al enige bekendheid verworven in de wereld van ambachtelijk bier. Zo heeft het bier van De Pimpelmeesch al verschillende prijzen gewonnen op nationale bierwedstrijden en is het inmiddels verkrijgbaar in diverse speciaalzaken en horecagelegenheden.

Toont alle 3 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven