Salikatt Bryggeri is een geweldige brouwerij uit Noorwegen die bekend staat om zijn unieke bieren en uitstekende kwaliteit. De brouwerij is opgericht in 2014 en sindsdien hebben ze een grote naam opgebouwd in de bierwereld.

Een van de dingen die Salikatt zo bijzonder maakt, is hun focus op lokale ingrediënten. Ze gebruiken graan en hop uit de regio en werken samen met lokale boeren om de beste ingrediënten te vinden. Hierdoor heeft elk bier van Salikatt Bryggeri een unieke smaak die je nergens anders zult vinden.

Een ander aspect waar Salikatt Bryggeri in uitblinkt, is hun experimentele benadering van brouwen. Ze zijn niet bang om te experimenteren met nieuwe smaken en technieken, waardoor ze altijd nieuwe en opwindende bieren op de markt brengen.

Salikatt heeft een breed assortiment aan bieren, maar is het meest bekend om zijn geweldige IPA’s. In Nederland is Salikatt beschikbaar door de populariteit van deze brouwerij op de Facebook groep BeerGeeks. Sindsdien is deze brouwerij goed verkrijgbaar in Nederland, en enorm populair onder de liefhebbers

Al met al is Salikatt Bryggeri een geweldige brouwerij die zich onderscheidt door hun gebruik van lokale ingrediënten en experimentele benadering van brouwen. Proef hun bieren en snap waarom wij zo enhousiast zijn, bestellen is zeker de moeite waard.

Toont alle 7 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven