Toont alle 3 resultaten

Brouwerij St. Bernardus is een begrip in de Belgische bierwereld en ver daarbuiten. Deze brouwerij is gevestigd in het West-Vlaamse dorp Watou en staat bekend om haar ambachtelijke trappistenbieren. Het brouwhuis werd opgericht in 1946 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde brouwerijen van België.

Een van de meest bekende bieren van St. Bernardus is de Abt 12, een donker en rijk bier met een complexe smaak van fruit, chocolade en kruiden. Dit bier heeft al vele prijzen gewonnen en wordt beschouwd als een van de beste bieren ter wereld. Naast de Abt 12 produceert St. Bernardus ook andere bieren, zoals de Prior 8, de Tripel en de Witbier.

De bieren  worden gebrouwen volgens traditionele methoden en met alleen de beste ingrediënten. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van natuurlijk bronwater en worden de mout en hop zorgvuldig geselecteerd. Het brouwproces duurt enkele weken en het bier rijpt nog maandenlang op fles, wat zorgt voor een perfecte balans van smaken.

Ben je op zoek naar een authentieke Belgische bierervaring, dan zijn de bieren van deze brouwerij zeker de moeite waard. haal een flesje St. Bernardus Abt 12 in huis en ontdek waarom dit bier zo’n wereldwijde reputatie heeft.

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven