Moon Loves Food – Hot Honey Bruschetta 🔥
Jaa, de zomerse dagen komen er dit weekend aan!
Met dat warme weer heb je natuurlijk geen zin om in de keuken te staan en daarom heb ik het perfecte hapje voor je
Ga zaterdag naar de @rotterdamseoogst en haal daar de hot honey carolina reaper van @thespicegirloil & zachte geitenkaas bij @booijkaasmakers
Voor deze foodpairing heb ik geitenkaas, perzik, prosciutto & hot honey gebruikt.
Deze keer koos ik voor @frontaalbrewingco met hun Andreas Tripel hierdoor komt namelijk de kruidigheid mooi samen met de hot honey & het wordt wat zachter door de frisheid van de geitenkaas & perzik en het zoutje van de prosciutto
Ingrediënten voor de Bruschetta
- Stokbrood
- Pakje Geitenkaas
- Perzik
- Prosciutto HamÂ
- Teentje knoflook
- Potje pittige honing
Bereidingswijze
- Begin met het roosteren van uw brood (in de broodrooster, of op de grill ). Snijd het teentje knoflook doormidden en wrijf hiermee het knapperige, hete brood in (dit geeft een heerlijke subtiele knoflooksmaak). Snijd de perzik en de geitenkaas in mooie dunne plakjes en leg deze op het geroosterde brood. Scheur de ham in stukjes en leg deze erboven op. Sprenkel de hete honing erover en voeg eventueel een beetje Tijm toe. En zo simpel is het!
Serveren:
Trek je biertje open en geniet.
 Eet Smakelijk en Proost