Mede is een oud en traditioneel type bier dat zijn oorsprong vindt in de Middeleeuwen. Het is een donker en zoet bier, met een alcoholpercentage tussen de 6 en 12 procent. Het wordt gemaakt met honing, waardoor het zijn unieke smaak en zoetheid krijgt.

In veel culturen wordt Mede geassocieerd met feestelijke gelegenheden en rituelen. Het wordt vaak gedronken tijdens speciale feestdagen, zoals Midwinterfeesten en Harvest Festivals.

Het maken vereist speciale technieken en kennis, waardoor het een zeldzaam en exclusief bier is. Veel brouwerijen produceren moderne varianten, met diverse smaken en ingrediënten.

Mede is een populair bier onder bierliefhebbers die op zoek zijn naar iets unieks en traditioneels. Het is ook een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een bier met een hoog alcoholpercentage.

Mede is het perfecte bier om te delen en te genieten tijdens speciale gelegenheden met familie en vrienden. Probeer een glas van deze unieke en traditionele drank en ontdek zijn unieke smaak en geschiedenis.

Toont alle 4 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven