Proeverijen bij brother beer

BIERPROEVERIJEN MET BROTHER BEER

Hoe gezellig is dat? Samen bier proeven. Bij Brother Beer nemen we je mee op een smaaksafari waar verschillende bieren de revue passeren. Altijd onder leiding van een Bier Sommelier of brouwer die je ook achtergrond informatie weet te geven waardoor het niet alleen een lekkere avond wordt, maar ook nog eens een educatieve avond. 

LOCKED IN THE BOTTLESHOP

Daar gaan we dan …het eerste bier gaat open en wordt uitgeschonken in de proefglazen , iedereen ruikt en proeft en zelfs de mensen die normaal geen bier drinken zijn aangenaam verrast. En zo begint de avond.

Je wordt meegenomen in verschillende verhalen over processen , hopsoorten , gist smaken en achtergrond verhalen uit de brouwerij. Dit is een avond vullend programma van +/- 2,5 uur waar 6 verschillende proefglaasjes genuttigd zullen worden samen met wat kleine hapjes en water om de smaak te neutraliseren, zodat je het volgende bier ook weer optimaal kan proeven. 

Wil jij ook een keer met een groep bij ons een bierproeverij bijwonen of voor je vrienden of collegas een leuk team uitje organiseren? Hou onze socials in de gaten of neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Let wel op bij groepsreserveringen we hebben ruimte voor maximaal +/- 20 personen.

ZELF EEN PROEVERIJ ORGANISEREN?

Wil je zelf een proeverij organiseren , maar dan zonder het verhaal? Je kan bij ons kant en klare boxen bestellen , kom langs of neem contact met ons op over je wensen en we maken een proeverij op maat voor jou en je maten.

En als je het bier wilt ontleden samen doen we er ook nog een proef formulier voor je bij.

Proost!

 
 

Brother beer proefboxen

Bierproeverij Spijkenisse

Brother Beer

Nieuwstraat 147
3201 EE Spijkenisse

Scroll naar boven