Cadeaus en relatie geschenken

VERRAS UW PERSONEEL OF RELATIES MET EEN ORGINEEL CADEAU

Brother Beer is uw specialist in speciaal en craftbier.

Een steeds grotere groep mensen geniet van een heerlijk speciaal bier. Wilt u voor uw klanten of medewerkers een leuk en origineel geschenk, dan bent u bij Brother Beer aan het juiste adres. Een mooi speciaal bier pakket is iets wat zeker in de smaak zal vallen en u geeft een onderscheidend cadeau, waar zeker van genoten gaat worden .

Brother Beer kan voor u deze pakketten verzorgen. Wij bieden diverse pakketten aan, wat te denken van een mooi Rotterdamse bier pakket wat een mooie binding laat zien van uw bedrijf met de regio, of een rekje met 3 diverse bieren al vanaf €10. Alles is mogelijk.

De pakketten kunnen wij desgewenst personaliseren met een brief of kaart van uw onderneming, maar ook een gepersonaliseerd etiket op een bier. De pakketten worden geleverd in een mooi houten verpakking wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Wij bieden de mogelijkheid om de pakketten af te leveren bij uw bedrijf of direct bij uw medewerkers of relaties thuis.

Een pakket op maat

Wij kunnen de pakketten voor u op maat samenstellen. Hierbij rekening houdend met door u gewenste smaken, soorten, verpakking en aantallen. Ook kunnen wij uw pakket personaliseren met een brief of kaart van uw onderneming. Ook kunnen wij houten breekkistjes leveren waar het logo van uw onderneming opstaat, of een boodschap met een leuke foto. Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij kunnen de speciaal bier pakketten bij uw bedrijf afleveren of direct bij uw medewerkers thuis. Er zijn uiteraard altijd meerdere opties bespreekbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze speciaal bier pakketten en de mogelijkheden voor uw bedrijf of heb je zelf al een leuk idee, dan denken we graag met je mee.

 
Relatiegeschenken en inspiratie

Brother Beer

Nieuwstraat 147
3201 EE Spijkenisse

Scroll naar boven