Cadeaus en relatie geschenken

VERRAS UW PERSONEEL OF RELATIES MET EEN ORGINEEL RELATIE GESCHENK.

Brother Beer: Uw Specialist in Speciaal en Craftbier Geschenken.

Bij Brother Beer begrijpen we dat een groeiende groep mensen volop geniet van heerlijk speciaal en craftbier. Als u op zoek bent naar een uniek en origineel relatie geschenk voor uw klanten of medewerkers, dan bent u bij Brother Beer aan het juiste adres. Een prachtig speciaal bier pakket is een garantie voor succes en biedt een onderscheidend cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Bij Brother Beer nemen we de zorg voor deze pakketten graag uit handen. Ons assortiment omvat diverse pakketten, zoals bijvoorbeeld het Rotterdamse bier pakket, dat niet alleen smaakvol is, maar ook een sterke band met uw bedrijf en de regio weerspiegelt. Of wat dacht u van een handig rekje met of kratje met verschillende bieren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze pakketten kunnen desgewenst gepersonaliseerd worden met een brief of kaart van uw onderneming, en zelfs met een speciaal op maat gemaakt etiket op een van de bieren. Elk pakket kan geleverd worden in een prachtige houten verpakking die een gevoel van luxe toevoegt. Of wat te denken van een grote fles met uw logo of tekst. U heeft de keuze om de pakketten te laten bezorgen op uw bedrijfslocatie of rechtstreeks bij uw medewerkers of zakelijke relaties thuis.

Maatwerk Pakketten

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte pakketten. Hierbij houden we rekening met uw voorkeuren op het gebied van smaak, soorten bier, verpakking en aantallen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw pakket te personaliseren met een brief of kaart van uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken. Of het nu gaat om het afleveren van de speciaal bier pakketten bij uw bedrijf of rechtstreeks bij uw medewerkers thuis, er zijn altijd meerdere maatwerkopties beschikbaar.

Meer Informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze speciaal bier pakketten en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u wellicht al inspiratie opgedaan en een creatief idee in gedachten? We staan klaar om met u mee te denken en u te helpen een bijzonder geschenk samen te stellen. Neem contact met ons op en ontdek hoe Brother Beer uw zakelijke gifting naar een hoger niveau kan tillen.

 

Brother Beer

Nieuwstraat 147
3201 EE Spijkenisse

Scroll naar boven