Samenwerken

Fantastische Samenwerkingen met Onze Speciaalzaak voor Café Eigenaren, Brouwers, Kunstenaars en bier enthousiastelingen.

Bij onze speciaalzaak voor bier zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe kansen voor geweldige samenwerkingen. Of je nu een bierkenner, café-eigenaar, gepassioneerde brouwer, liefhebber bent of een kunstenaar die graag zijn werk wil exposeren, wij willen graag met jou samenwerken! Onze deuren staan wagenwijd open voor inspirerende ideeën en creatieve projecten.

Bierliefhebbers en enthousiastellingen.

Ben je een enthousiaste bierliefhebber of een bierkenner met een voorliefde voor bijzondere en ambachtelijke bieren? Ontdek onze uitgebreide collectie speciaal- en craftbieren. Laat ons weten welke bieren jouw smaakpapillen prikkelen en welke brouwerijen jouw hart sneller laten kloppen. We willen graag horen welke bieren we aan onze collectie kunnen toevoegen om jou en andere bierliefhebbers te verrassen.

Café-eigenaren en Horecaondernemers.

Als café-eigenaar of horecaondernemer ben je voortdurend op zoek naar unieke bieren om jouw klanten te verwennen. Laten we samenwerken om een speciale tap-takeover in jouw café te organiseren. Ontdek ons aanbod van bijzondere bieren en kies jouw favorieten voor een onvergetelijke ervaring in jouw zaak. Samen kunnen we jouw klanten laten genieten van ambachtelijke bieren die hun smaakpapillen betoveren.

Gepassioneerde Brouwers.

Ben jij een brouwer met een uniek bier dat onze klanten zou moeten proeven? We staan altijd open voor samenwerkingen met gepassioneerde brouwerijen. Laat ons kennismaken met jouw bieren en ontdek hoe we jouw ambachtelijke creaties kunnen introduceren in onze speciaalzaak. Samen kunnen we jouw brouwerij en biermerk onder de aandacht brengen van ons groeiende klantenbestand.

Kunstenaars en Creatieve Geesten.

Onze speciaalzaak is niet alleen toegewijd aan bier, maar ook aan kunst en creativiteit. Als kunstenaar die zijn werk wil exposeren, bieden we je graag een platform om jouw kunstwerken aan ons publiek te tonen. We zijn geïnteresseerd in samenwerkingen waarbij kunst en bier samenkomen, dus laat ons weten welke geweldige ideeën je hebt en hoe we jouw talent kunnen omarmen.

Bij onze speciaalzaak geloven we in de kracht van samenwerkingen. We zijn toegewijd aan het creëren van unieke en gedenkwaardige ervaringen voor onze klanten. Of je nu een bierliefhebber, café-eigenaar, brouwer of kunstenaar bent, jouw ideeën en passie zijn waardevol voor ons. Neem contact met ons op en laten we samen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken. 

onze samenwerkingen:

R-Brush  Van Ronald Bagijn hebben we artwork in onze winkel hangen voor verkoop.

Restaurant Tasty – Heeft bieren van ons op zijn kaart

Moon Loves Food – Verzorgd toffe foodblogs

Strijbis Sommelier en John Schut Sommelier – onze huis sommeliers

Brouwerij Vet & Lazy – verzorgen wij de online verkoop voor.

Stadshaven Brouwerij Rotterdam – verzorgen wij de online verkoop voor.

Brouwerij T’Meuleneind – voor al onze cadeau bieren

Mbakery – maakt voor ons regelmatig mooie chocolade items met uiteraard bier er in.

Brother Beer

Nieuwstraat 147
3201 EE Spijkenisse

Scroll naar boven