Toont alle 14 resultaten

Kaapse Brouwers is een Rotterdamse brouwerij die in 2014 werd opgericht door de vrienden Tsjomme Zijlstra en Jeroen Bax. De brouwerij is gevestigd in de Fenix Food Factory in Katendrecht en is sinds de oprichting uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandse bierwereld.

Kaapse Brouwers brouwt bieren die geïnspireerd zijn op verschillende bierstijlen uit de hele wereld. Ze zijn bekend om hun gewaagde en experimentele bieren, waarbij ze gebruik maken van bijzondere ingrediënten en smaakcombinaties. Het is dan ook niet verrassend dat hun bieren regelmatig in de prijzen vallen op bierfestivals.

Een van de populairste bieren is de Kaapse Karel, een klassieke saison met een modern tintje. Het bier heeft een fruitige en kruidige smaak en een licht bittere afdronk. Daarnaast hebben ze ook een ruim assortiment aan IPA’s, stouts en barrel-aged bieren.

Naast het brouwen van bier, heeft Kaapse Brouwers ook een eigen proeflokaal genaamd Kaapse Maria. Hier kun je genieten van hun bieren in een gezellige en ontspannen sfeer, waarbij je ook kunt genieten van de heerlijke gerechten die worden geserveerd.

Ben je een bierliefhebber en ben je op zoek naar een brouwerij die gewaagde en experimentele bieren brouwt? Dan is Kaapse Brouwers zeker een bezoekje waard!

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven