Toont alle 5 resultaten

Als je op zoek bent naar een lokaal geproduceerd bier in Rotterdam, dan moet je zeker Trots bier proberen! Deze brouwerij is gevestigd in het hart van Rotterdam en richt zich op het creëren van authentieke, Rotterdamse bieren met lokale ingrediënten.

Trots bier Rotterdam biedt een breed scala aan bieren, waaronder IPA’s, blond, tripel en seizoensbieren. Hun bieren zijn gemaakt met lokale ingrediënten en zijn geïnspireerd door de Rotterdamse cultuur en geschiedenis. Trots bier Rotterdam gebruikt ook duurzame productiemethoden en zet zich in voor een groenere toekomst.

Wat deze brouwerij onderscheidt van anderen, is hun toewijding aan Rotterdam en de lokale gemeenschap. Hun bieren zijn gemaakt met lokale ingrediënten en de brouwerij werkt samen met lokale bedrijven en organisaties om de Rotterdamse cultuur te bevorderen.

Als je op zoek bent naar een authentiek Rotterdams bier met een lokaal tintje, dan is dit de perfecte brouwerij voor jou. Hun bieren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid en de lokale economie.

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven