Blond bier is een populaire stijl bier die bekend staat om zijn lichtere kleur en milde smaak. Het is een favoriet onder bierliefhebbers die op zoek zijn naar een verfrissend en toegankelijk alternatief voor donkerder bieren. Blond bier wordt vaak gebrouwen met een hoog percentage pilsmout, waardoor het een lichte, kruidige smaak heeft en een mooie, heldere kleur heeft.

Het bier is vaak laag in alcoholpercentage en heeft een lage bitterheid. Het is perfect voor een warme zomerdag of een avond uit met vrienden. Sommige populaire soorten blond bier zijn Pilsner, Lager en Helles.

Er zijn ook speciaal gebrouwen blond bieren die meer smaak hebben, door het toevoegen van extra hop of speciale gisten. Deze bieren kunnen meer aroma en body hebben, maar blijven nog steeds verfrissend en eenvoudig te drinken.

Dit bier is een belangrijk onderdeel van de biercultuur en biedt een breed scala aan smaken en stijlen voor bierliefhebbers. Het is een bier dat een licht en verfrissend alternatief biedt voor de meer gevestigde, donkerder bieren.

Bij Brother Beer vind je altijd een ruime collectie met traditionele bieren. Veel streekbrouwerijen maar ook bieren uit vele andere landen. Ook voor de beste biercadeaus kan jij bij Brother Beer terecht. Laat je verassen door de diverse stijlen.

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven