Brouwerij Frontaal is een ambachtelijke brouwerij uit Breda, Nederland. De brouwerij werd opgericht in 2015 door eigenaar en brouwer Roel Buckens.

Brouwerij Frontaal staat bekend om zijn kwaliteitsbieren die variëren van klassieke bieren tot vernieuwende, moderne creaties. Het bedrijf biedt een breed scala aan bieren aan, waaronder IPA’s, stouts, saisons en fruitbieren. Een van hun meest populaire bieren is de Juice Punch, die bekend staat om zijn frisse en fruitige smaak.

Brouwerij Frontaal is toegewijd aan duurzaamheid en gebruikt alleen lokale en biologische ingrediënten om zijn bieren te brouwen. Het bedrijf heeft ook verschillende initiatieven geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk te verminderen, zoals het minimaliseren van afval en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Brouwerij Frontaal heeft een sterke online aanwezigheid en biedt online winkelen aan voor klanten die hun bieren willen kopen. Het bedrijf heeft ook een proeflokaal in Breda waar klanten kunnen genieten van vers getapte bieren en hapjes.

Als je op zoek bent naar een ambachtelijke brouwerij die hoogwaardige en duurzame bieren aanbiedt, dan is Brouwerij Frontaal de juiste keuze voor jou. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als producent van enkele van de beste bieren in Nederland en is toegewijd aan het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. Probeer een van hun heerlijke bieren en ontdek waarom Brouwerij Frontaal zo’n iconisch merk is geworden.

Resultaat 1–18 van de 25 resultaten wordt getoond

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven