DE BIEREN van Vet & Lazy

Vet & Lazy, de bijzondere brouwerij gevestigd in BlueCity te Rotterdam, biedt bierliefhebbers nu al een unieke ervaring. Gehuisvest in het voormalige subtropische zwemparadijs Tropicana, heeft de brouwerij zich omgevormd tot een waar bierwalhalla voor liefhebbers van het gerstenat.

Ontdek diverse speciaalbieren zoals het geliefde “Je Moeder,” de verleidelijke “Fluffy,” en de verfrissende “Dubbel Wit Zomerfit.” En dat is slechts het topje van de ijsberg in het bruisende en smaakvolle assortiment.

Met trots opende de brouwerij in 2023 hun eigen terras, genaamd “De Bierkaai,” aan de oevers van de Maas. Dit bierparadijs, met mogelijk subtropische sferen, nodigt Rotterdammers en bezoekers uit om te genieten van heerlijke speciaalbieren in een unieke omgeving.

Of je nu fan bent van “Je Moeder,” “Fluffy,” of een andere smaakvolle creatie, Vet & Lazy staat klaar om gasten te verwelkomen op “De Bierkaai.” 

zwembad-tropicana-vet & lazy

Wil je mee met de rondleiding in de bierbrouwerij? Dan krijg je een stukje geschiedenis met uitleg over het bierproces & eens rondkijken in de catacomben van het iconische pand waar vroeger Tropicana was?

Zij bieden voor groepen vanaf 10 personen een rondleiding & product confrontatie op locatie aan, midden in Rotterdam.

Waar krijg je de kans om zo uitgebreid van Je Moeder te genieten?! Precies. Nergens.

DUS zin in een rondgang door het gebouw en uitbreiding van je bierkennis!?

De mannen van Vet & Lazy nemen je graag mee op deze bieravontuur (en je ken je zwembroek thuis laten).

Extra info:

Vanaf 10 personen.   6 dagen in de week tot 18.00 uur (zondag niet)

Over de prijzen en datums kun je mailen naar info@lazy.vet. Samen maken we er iets (on)vergetelijks van!

Oh, en als je echt conditie en interesse hebt: plak er meteen een uitgebreide rondleiding door BlueCity aan vast (via info@bluecity.nl). We kunnen het oprecht van harte aanbevelen!

Scroll naar boven