Duitsland is beroemd om haar uitgebreide en diverse speciaalbieren. Van klassieke Pilsners tot rokerige Rauchbier, er is voor elk wat wils in Duitsland. Speciaalbier uit Duitsland is dan ook heerlijk.

Een van de populaire speciaalbieren uit Duitsland is Paulaner Hefeweizen. Dit bier is een witbier-stijl bier en bekend om zijn fruitige smaken en aroma’s van bananen en kruiden. Het is een mediumalcoholisch bier en een perfecte keuze voor de zomermaanden.

Een andere populaire keuze is Weihenstephaner Original. Dit bier is een Duitse bokbier-stijl bier en bekend om zijn volle smaak en kruidige aroma’s. Het is een bier met een medium alcoholpercentage en een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar iets klassieks.

Er zijn ook vele kleine brouwerijen in Duitsland die speciaalbieren produceren. Deze bieren zijn zeldzaam en alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden. Sommige van deze bieren zijn gebrouwen volgens traditionele methoden en bevatten lokale ingrediënten.

Als je op zoek bent naar speciaalbier uit Duitsland, is het aan te raden om een bezoek te brengen aan een lokale brouwerij of proeflokaal. Hier kun je de meest authentieke en unieke speciaalbieren proeven en meer te weten komen over deze bieren en de rijke traditie die er achter zit.

duitsland

Toont alle 22 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven