Speciaalbier uit Roemenië heeft een rijke en heeft in de afgelopen jaren een bloeiende speciaalbier-scène opgebouwd. Roemeense speciaalbieren variëren van klassieke stijlen zoals pilsner en amber ale tot meer unieke opties, zoals bieren met fruit– of specerij toevoegingen. Veel van deze bieren worden gebrouwen door kleine, onafhankelijke brouwerijen die het karakter en de traditie van Roemeens bier willen uitdragen.

Er is een toenemende populariteit voor speciaalbier uit Roemenië, vooral onder de jongere bevolking en toeristen die op zoek zijn naar nieuwe en opwindende smaken. Veel van deze speciaalbieren zijn ook te vinden op internationale festivals en biercompetities, waar ze regelmatig bekroonde prijzen winnen.

Als u op zoek bent naar een unieke en verfrissende bierervaring, moet u zeker de speciaalbieren uit Roemenië een kans geven. Of u nu houdt van een lichte en verfrissende pilsner of op zoek bent naar een complexe bockbier, er is iets voor iedereen in de Roemeense speciaalbier-scène. Proost!

Bij Brother Beer haal je de lekkerste speciaalbieren uit Roemenië. Wij hebben diverse brouwerijen en stijlen op voorraad. Ook voor biercadeaus kan jij bij Brother Beer terecht. Ervaar de diverse smaken wat speciaalbier kan bieden en proef al het moois wat de bierwereld heeft. Voor elke stijl en smaak is er mooi bier te vinden.

roemeens bier

Toont alle 12 resultaten

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven