Speciaalbier uit België is heerlijk en uniek.  Speciaalbier uit België zijn uniek en hebben een uitgebreide reeks smaken en stijlen. Van fruitige Lambics tot donkere Dubbels, Blond en Tripels, er is voor elke smaak iets te vinden.

Een van de meest populaire speciale bieren uit België is Westvleteren. Het bier wordt gebrouwen door de Trappistenmonniken en is beschikbaar in beperkte hoeveelheden. Het heeft een volle smaak en is het resultaat van een lange geschiedenis van bierbrouwen door de monniken.

Ook het bier Grimbergen is een bekend Belgisch speciaalbier. Het is een Dubbel-stijl bier en bekend om zijn volle smaak en gebalanceerde bitterheid. Het is een perfect bier om te genieten tijdens een maaltijd of als aperitief.

Er zijn ook tal van kleinere brouwerijen in België die speciaalbieren produceren. Deze bieren zijn zeldzaam en alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden. Sommige van deze bieren zijn gebrouwen volgens traditionele methoden en bevatten lokale ingrediënten.

Speciale bieren uit België zijn een must-try voor elke bierliefhebber. Het proeven van deze bieren kan het beste gedaan worden in een lokaal proeflokaal of brouwerij. Hier kun je de bieren proeven en meer te weten komen over de rijke traditie en geschiedenis van het bierbrouwen in België.

Als je op zoek bent naar speciale bieren uit België, ben je bij Brother Beer aan het juiste adres.

belgie

Resultaat 1–24 van de 79 resultaten wordt getoond

Toon resultaten

Brouwerij

Soort

Land van herkomst

Price

Untappd score

Toon resultaten
Scroll naar boven